Iubesc Mișcarea!

Iubesc Mișcarea!

 

Anul acesta, între 12 mai și 4 iunie, deschidem cel mai mare loc de joacă din România! 

Timp de 4 weekend-uri, urmează să aducem bucuria mișcării în 16 orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării de masă din țara noastră. Despre ce am pregătit anul acesta alături de partenerii noștri de la Kaufland vom vorbi pe larg în perioada următoare. Astăzi însă, haideți să vedem cum a pornit și evoluat acest concept în cei 5 ani ai existenței sale.

Câteva date despre “Bucurie în Mișcare”:

Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even în anul 2012. Dezvoltat în primii ani prin implicarea mai multor companii, a devenit începând cu 2014 un program derulat cu sprijinul companiei Kaufland România.Din 2012 și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

Bucurie în Mișcare este și o platformă de promovare a unor cauze sociale și comunitare.

Știați că?

Prima ediţie a acestui proiect s-a numit Family Olympics și a avut loc în 10 oraşe din România în timpul Jocurilor Olimpice din Londra. Atunci, mai mult de 12000 de persoane au vizitat spaţiile de joacă și competiție. Tot cu acea ocazie, au fost strânse fonduri pentru cumpararea a 80 000 de ghiozdane destinate copiillor din mediul rural, în cadrul unui program derulat de către World Vision România.

Cea de a doua ediție a ajuns în “doar” 5 orașe, însă campania a fost una mult mai amplă. 15000 de persoane au interacționat cu cei peste 400 de voluntari implicați în proiect. Pe lângă evenimentele de weekend, au fost organizate jocuri și competiții în 30 de grădinițe și 50 de școli, iar peste 2000 de persoane au luat parte la evenimentele speciale de alergare și înot. A fost anul în care am oferit zeci de mingi și tricouri semnate de Gheorghe Hagi celor mai activi dintre participanți.

Începând cu anul 2014, am vizitat în medie 6 orașe anual, implementând în această perioadă peste 200 de spații de jocuri și concursuri, cu sprijinul a peste 700 de voluntari. Cei prezenți au putut să ia parte la peste 100 de momente de demonstrații de toate felurile, de la arte marțiale la scrimă, de la dans de societate până la zumba și kangoo jumps. Peste 2000 de premii au fost oferite în cadrul evenimentelor noastre celor prezenți. Începând cu anul 2016, proiectul a ajuns și în Chișinău, unde a atras peste 10000 de participanți cu ocazia primei ediții, derulate pe parcursul unei săptămâni, în primăvara anului trecut.

Ce-ți propunem?

Te așteptăm să rămâi conectat cu noi. Dă un like paginii noastre de facebook aici pentru a rămâne în contact zi de zi cu știri despre ce urmează să se întâmple anul acesta la Bucurie în Mișcare. Iar între 12 mai și 4 iunie, te așteptăm într-unul din cele 16 orașe în care urmează să ajungem anul acesta, pentru a lua parte la jocuri și competiții și pentru a striga împreună: “Iubesc mișcarea!”