Timişoara ȋncepe ȋn forţă cu mişcări de yoga!

Timişoara ȋncepe ȋn forţă cu mişcări de yoga!

Ȋncă din cele mai vechi timpuri, yoga a fost practicată ca mijloc de relaxare şi meditaţie şi că ajută spiritual să se conecteze cu trupul, cu partea materială. Este una dintre cele şase şcoli tradiţionale ale hinduismului, fiind considerată o adevărată cale spre auto-cunoaştere şi eliberare.

Este un lucru dovedit faptul că această practică ajută atât trupul, cât şi mintea şi ȋl determină pe practicant să se focuseze pe lucrurile importante şi să se elibereze de stresul inutil.

Ştiind toate aceste lucruri, i-am convocat pe timişoreni la o sesiune de yoga ȋn cadrul Bucurie ȋn Mişcare, ce se desfăşoară weekend-ul acesta ȋn Parcul Rozelor. Şi adevărul e că nu puteam găsi un mod mai bun de a ne trezi ȋntr-o dimineaţă de sâmbătă.

Lumea s-a distrat, s-a contorsionat puţin pe ici-colo, dar la final toţi au fost pregătiţi pentru o nouă zi plină de mişcare.

Pentru că ne-am eliberat de grijile de săptămâna ce le-am acumulat săptămâna trecută, iar de-acum ȋncolo, ne putem focusa strict pe sport, mişcare şi distracţie.

De ce? Pentru că toţi #iubimmişcarea. Iar ăsta e ȋnceputul unui weekend liber de griji, plin de bună dispoziţie şi jocuri.