Primii câștigători ai premiului „Alege Mișcarea Azi”

Primii câștigători ai premiului „Alege Mișcarea Azi”

În perioada 1-15 martie, a avut loc concursul „Alege Mișcarea Azi” al cărui principal scop a fost acela de a alege cele 12 orașe gazdă ale evenimentelor Bucurie în Mișcare România 2018. Pe parcursul celor două săptămâni de concurs su fost înscrise peste 10 000 de poze și clipuri video în care participanții ne-au arătat cum integrează mișcarea în viața lor de zi cu zi.

Pe lângă marea miză din joc, șansa ca propriul oraș să găzduiască sărbătoarea mișcării de anul acesta, am pus la bătaie și câteva premii individuale. Premiile principale puse în joc au fost 5 weekend-uri all-inclusive la Phoenicia Resort Mamaia. În weekend-ul 18-20 mai care tocmai a trecut, primii doi câștigători ai premiului s-au bucurat din plin de vacanța bine-meritată. Care au fost impresiile acestora?

Maria-Elena Stamatoiu din Craiova ne-a transmis: „Un weekend minunat cu multe amintiri de neuitat! În acest weekend ne-am relaxat cu plimbări pe faleza, am înotat la piscină și bineînțeles după atâta mișcare am ajuns și la restaurant unde am avut mese foarte bune, dar cel mai mult a fost și surpriza de la restaurantul Babel, unde am servit mâncare libaneză. Eu și copiii mei ne-am simțit foarte bine și bineînțeles ne-am bucurat de multă mișcare și distracție. Mulțumim Bucurie în Mișcare! Acum vă așteptăm și noi în Craiova de 1 iunie.”

De asemenea, Antonina Ambăruș din Bacău ne-a spus: „A fost o experiență cu adevărat frumoasă și s-a potrivit exact pentru că imediat voi susține un examen dificil pentru mine și acest sejur a fost exact ce aveam nevoie. Mă bucur mult că am ocazia sa particip la acest proiect și cu siguranță voi mai participa. A fost un sejur cu adevărat plin de mișcare 😂 și mă bucur că l-am putut petrece cu sora și prietena mea. Mii de mulțumiri Bucurie în Mișcare România ❤.”

Ne bucurăm că ați avut parte de un sfârșit de săptămână atât de minunat! Felicitări că alegeți mișcarea zi de zi și sperăm să ne revedem și în edițiile viitoare!