Cum a fost la a III-a ediție a Bucurie în Mișcare Moldova

Cum a fost la a III-a ediție a Bucurie în Mișcare Moldova

În ziua de duminică, 9 septembrie, iubitorii distracției și a modului sănătos de viață s-au reunit pentru a celebra sportul la festivalul „Bucurie în Mișcare”, organizat pentru al treilea an consecutiv cu suportul Kaufland România! Alături de familie și prieteni, vizitatorii au avut parte de jocuri team-building, tir cu arcul, mascote și multe alte distracții pentru pici și adulți. Seara a fost culminată de un concert de la Moldovan National Youth Orchestra și Alex Calancea Band. Pe parcursul zilei, în toate zonele festivalului s-au desfășurat activități la care au avut posibilitatea să participe toți amatorii, indiferent de vârstă. Ediția a III-a a venit cu noi surprize la zona de team-building, care a unit grupurile de prieteni și a creat unele noi.

În zona Jocurilor Copilăriei, toată familia s-a amuzat la tragerea cu arcul, fun basketball și fotbal target. Tot în această zonă, cei mici au încercat săritul în saci și au luat parte la master-classuri gândite special pentru ei. Cu ajutorul picturilor pe față, copiii s-au transformat în super-eroi, s-au jucat cu mascotele favorite: Minionul și Hello Kitty și, ajutați de voluntarii festivalului, au lansat în aer  baloane uriașe de săpun.

În cadrul festivalului au avut loc și două cupe sportive, la fotbal – între echipe de copii și volei – între studenți. În zona scenei s-au desfășurat tot felul de activități sportive, prezentate de antrenori, alături de echipele lor de învățăcei. Aici am urmărit dansuri moderne și orientale, reprezentații taekwondo, yoga, fitball iar după amiază a avut loc și un flash mob „Bucurie în Mișcare”.

„La a trea ediție a Festivalului spunem cu Bucurie că am crescut, iar în cei 3 ani de prezență în Moldova am reușit să creștem ca o mare comunitate de oameni care iubesc si aleg mișcarea. Proiectul îi provoacă pe toți iubitorii de sport să promoveze un mod sănătos de viată și mișcarea în comunitate. Suntem extrem de recunoscători tuturor partenerilor și prietenilor acestui minunat proiect pentru aportul adus în realizarea activităților și desfășurarea Festivalului.”, menționează Coordonatorul „Bucurie în Mișcare Moldova”, Olga Cortac.

„Bucurie în Mișcare este un eveniment de suflet pentru noi. Este vorba despre mișcare, prieteni, sport, competiție, joacă și momente petrecute împreună cu cei dragi. Suntem foarte fericiți că este primit cu așa un entuziasm și de către cetățenii din Chișinău. Deja așteptăm ediția viitoare.”, a adăugat și Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland România.

Festivalul Bucurie în Mișcare s-a terminat feeric cu un spectacol de lumini și muzică oferit de Moldovan National Youth Orchestra, trupa MNYO și băieții de la Alex Calancea Band și Lupii. Seara s-a încheiat în note de etno-rock și o horă pe cinste!