Începeți vara cu Bucurie în Mișcare!

Începeți vara cu Bucurie în Mișcare!

Festivalul Bucurie în Mișcare – program ce promovează sportul și mișcarea în comunitate pentru un stil de viață sănătos – ajunge în 12 orașe din toată țara, pe parcursul lunilor mai și iunie. Orașele gazdă – Timișoara, Galați, Craiova, Arad, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Târgoviște, Roman, Reșița, Sighetu Marmației și Alexandria – au fost alese în urma competiției „Hai în Pauza de Mișcare!”, desfășurată în 32 de orașe. Competiția a mobilizat mii de oameni care au adunat puncte pentru orașele lor postând pe rețele de socializare facebook și Instagram peste 16.500 de fotografii și fimulețe cu ei făcând mișcare.

Anul acesta festivalul Bucurie în Mișcare se va desfășura după următorul program:

4-5 mai – TIMIȘOARA

11-12 mai – ROMAN și CRAIOVA

18-19 mai – ARAD și GALAȚI

25-26 mai – RÂMNICU VÂLCEA

1-2 iunie – REȘIȚA și TÂRGOVIȘTE

8-9 iunie – BACĂU și SATU MARE

15-16 iunie – SIGHETU MARMAȚIEI și ALEXANDRIA

Împreună cu partenerii noștri din fiecare oraș, vom organiza, în cele două zile de festival, multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, majorete și fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc. Intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de mișcare!

Peste 75.000 de oameni au participat anul trecut la cele 12 festivaluri organizate cu ajutorul a peste 1000 de voluntari. La fiecare eveniment au avut loc demonstrații oferite de peste 300 de cluburi sportive locale, trupe de dans, instructori de fitness, aerobic, cycling, arte marțiale, zumba, Tae Bo, Khai Bo, Jumper, Burn&Pump și multe altele. Peste 1000 de iubitori de kangoo jumps au luat parte la sesiunile speciale oferite de Kangoo Jumps România. Crosurile Bucurie în Mișcare au strâns mii de participanți de toate vârstele. Recordul a fost atins în Craiova, unde peste 750 de copii, adolescenți și adulți s-au întrecut pe traseul propus de organizatori.

Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate demarat de Asociația 11even în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat cu sprijinul Kaufland România în peste 30 de orașe din România și 4 orașe din Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu și ofertant.