Romeo Iulian Tănasă

Romeo Iulian Tănasă

Romeo a pășit în lumea dansului sportiv la 11 ani, din dorința de a impresiona o fată. S-a atașat rapid de acest tip de sport și a ajuns să încerce și karate, box, handbal și baschet, însă dansul a rămas marea lui pasiune, motiv și pentru care i-a dedicat o mare parte din viață, devenind un dansator de înaltă performanță.

În prezent este antrenor internațional de dans sportiv, iar sub tutela sa are un palmares de campioni naționali și internaționali cu care se mândrește. Rutina sa de mișcare începe dis de dimineață, cu o oră de yoga sau de alergări ușoare, continuă să meargă la sala de forță pentru a-și întări mușchii sau mai exersează mișcările de dans pentru aproape două ore, iar seara încheie cu o altă jumătate de oră de alergare, urmată de meditație.

Echipamentul său este unul destul de obișnuit pentru un antrenor de dans: îmbrăcăminte lejeră pentru sport, cum ar fi un trening sau echipamentul de dans. Iar în majoritatea timpului său, Romeo se află în sala de dans, unde toate mișcările de dans sunt repetate pe ritmurile muzicii. Motivația sa în ceea ce privește mișcarea o reduce la o explicație în termeni ușor kinesiologici: „Mișcarea este viața, dacă nu mă mișc înseamnă că nu exist.”