Noemi Molnar

Noemi Molnar

Pentru Noemi, tatăl său, care era arbitru de fotbal, a fost persoana care a inspirat-o să aibe un stil de viață activ, în care să facă tot mai mult sport, dar și în care să-i poată îndruma și pe cei din jur să facă la fel. Astfel, a devenit antrenor de aerobic, pilates, tae bo, step, zumba, dar și instructor de dans pentru copii și chiar și de balet.

Face mișcare zilnic, mai ales pentru că are antrenamente atât cu adulții, cât și cu copiii, de dimineață și până seara. Printre elementele de care se folosește atunci când se află în sala de dans se numără ganterele, stepperele, elasticele, saltele de fitness, mingile și multe altele. Însă spațiul nu reprezintă un impediment pentru Noemi și antrenamentele sale deoarece atunci când se află în aer liber se folosește de orice are la îndemână pentru a face totul mai interactiv: de la bețe, până la pietre și la a alerga prin cetate.

După zicala „mens sana in corpore sano”, Noemi poate rezuma în trei cuvinte motivele pentru care ea continuă să facă sport: „mișcarea înseamnă sănătate, fericire, stare de bine.”