Lucian Adrian Cicea

Lucian Adrian Cicea

Pentru Lucian primul contact cu lumea sportului a început acum 30 de ani datorită artelor marțiale. Beneficiile pe care mișcarea le aduce sănătății și stării de spirit l-au determinat să încerce cu entuziasm mai multe tipuri de sport, precum alergare, ciclism, alpinism, parașutism, schi, snowboard, scuba diving, tir cu arma, ba chiar și culturism și fitness. Având o experiență vastă și dorința de a fi cât se poate de activ, a ajuns să fie instructor de kickboxing, de culturism și fitness, dar și instructor de tragere cu arma.

Face mișcare zilinic, de 2 sau de 3 ori pe zi, iar cel mai mult îi place faptul că îl ajută să se simtă foarte în formă. Având în vedere multitudinea de sporturi pe care le-a încercat, a ajuns să înțeleagă că cel mai important element din cadrul rutinei sale de mișcare este echipamentul, care trebuie să fie mereu unul adecvat. De asemenea, preferă să se folosească de orice are în jurul său și să se adapteze cu ușurință locului în care se află, fie că este vorba de o sală specială sau de natură.

Motivația sa în ceea ce privește acest domeniu are la bază plusurile pentru sănătatea mentală și fizică pe care le dobândește, dar și faptul că a face mișcare „te face mai sociabil, mai comunicativ, mai deschis către noutate și către provocări. Te face face capabil să-ți înfrunți temerile, să depășești orice barieră și, în general, te face să vezi viața cu alți ochi.”