Georgiana Mînzat

Georgiana Mînzat

Georgiana a fost pasionată dintotdeauna de mișcare: de la alergare, la hiking și la clasicul „mers la sală”. Lucrează la birou, așa că simte cum sportul o ajută să se detașeze, după o zi de muncă, face mai ușor tranziția de la mediul profesional, la cel personal. Cel mai mult îi place să meargă în drumeții pe munte, unde găsește natura ca fiind cea mai bună modalitate prin care se poate deconecta de la griji și responsabilități.

Rutina sa de mișcare este una destul de consistentă: în timpul saptamanii merge la sală de cel puțin 5 ori pe săptămână, unde antrenamentele sale au ajuns să fie alcătuite din exerciții bazate pe ridicarea greutăților. Acestea o ajută să iasă din zona de confort, însă îi și tonifiază mușchii. În timpul liberă preferă să meargă cu bicicleta sau să alerge în parc, în mod special dimineața. Îi place să participe la competiții de alergare sau la duathlon, mai ales pentru că în cadrul unei competiții organizate simte că reușește să-și implementeze o disciplină în ceea ce înseamnă mișcarea. Pentru toate activitățile sale sportive se folosește de bicicletă, o pereche confortabilă de încălțăminte, o saltea corespunzătoare sau aparatele de fitness.

Georgiana este de părere că ,,este important să faci o formă de mișcare indiferent de vârstă sau de ce alegi să faci: fie că e o plimbare în parc sau o tură de alergare. Nimic nu se compară cu sentimentul de după antrenament, când te încarci cu energie, iar endorfinele voie bună.”