Spiridon Moga

Spiridon Moga

Spiridon Moga a cochetat mereu cu lumea sportului. A început cu fotbal, iar apoi, a continuat cu baschet, ping-pong, urmând ca într-un final să-și descopere activitatea preferată din acest domeniu, dar și cea care îi aduce cele mai multe satisfacții: bodybuilding-ul. A început încă din primul an de facultate, iar după ce a observat progresele, a decis că trebuie să continue. Simte că în acest mod are parte de o simbioză perfectă: la sală își antrenează mușchii, iar la birou, creierul. Pentru el, aceasta este transpunerea sintagmei „O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, în realitate.

Rutina sa de mișcare conține cel puțin două ieșiri săptămânale la alergat. Alege să facă acest lucru în timpul liber, atunci când este plecat în deplasare, în orașele în care are proiecte în dezvoltare. În acest mod descoperă lucrurile pe care nu le are timp să le observe în timpul propriu-zis al programului de lucru.

„Pentru mine, mișcarea este foarte importantă. Reușesc să mă eliberez de energia negativă, de stres și să capăt o liniște lăuntrică. Mă încarcă cu energie de și pentru viață.” ne spune Spiridon.