Adrian Șulcă

Adrian Șulcă

Adrian Șulcă a câștigat numeroase medalii, inclusiv aur la Campionatele Europene de judo pentru juniori în 2021. A luat contact cu acest sport la vârsta de 8 ani, prin intermediul unui prieten. De atunci, judo a devenit o constantă importantă în viața sa, iar el a devenit unul dintre cei mai valoroși sportivi ai României.

În ceea ce privește rutina sa de mișcare, aceasta nu este una extrem de fixă, însă accentul cade pe perioada de pregătire, care poate să devină destul de riguroasă și de lungă. De obicei face câte două antrenamente pe zi. Judo gi este denumirea în japoneză a echipamentului necesar acestui sport, așa că, firește, este un element nelipsit pentru Adrian. În afara mișcărilor pe care le exersează, antrenamentele de pregătire fizică au loc în mod normal la o sală de forță, pentru a-și pregăti și întări musculatura.

Pentru Adrian cel mai important lucru, care-l face să fie mereu în sala de antrenament, este disciplina. Ea l-a învățat de-a lungul timpului că este cheia spre cele mai mari reușite, iar rezultatele sale demonstrează acest lucru. „Eu mă antrenez indiferent de cum mă simt sau ce condițiile meteo sunt!” ne povestește el.