Mihaela Cristina Costiniu

Mihaela Cristina Costiniu

Mihaela Cristina Costiniu este o persoană foarte energică, căreia îi place să practice cât mai multe sporturi și să se mențină activă. Deși a încercat o mare parte din sporturi, s-a oprit asupra câtorva unde a reușit să obțină multiple premii. Este ultramaratonist montan, ciclistă de anduranță (a fost brevetată la Audax), practicant de taekwondo și de kickbox (la 44 ani a câștigat o medalie valoroasă, totodată și prima sa cupă pentru K1, iar un an mai târziu a mai câștigat încă un trofeu). De anul acesta este o strongwoman în adevărul sens al cuvântului, grație participărilor sale la competițiile sportive specifice. Până în prezent a avut și câteva perioade de pauză, cum ar fi nașterea celor doi copii ai săi, dar de fiecare dată a revenit la mișcare cu și mai multă implicare.

Rutina sa de mișcare este una cu adevărat complexă și bine pusă la punct. Programul său săptămânal se desfășoară în felul următor: lunea și vinerea merge la sală, lunea, miercurea și vinerea practică box, kickbox și taekwondo, pentru a ieși la alergare își rezervă diminețile de marți și joi, iar pentru weekend își lasă traseele montane și activitățile recreative. Pe lângă o bicicletă rezistentă, echipament adecvat și confortabil, Mihaela Cristina se folosește cel mai mult în antrenamentele sale de răbdare și rațiune, dar și de faptul că sportul îi aduce liniște sufletească.

După toate aventurile și încercările sale, Mihaela Cristina își găsește motivația în tot ceea ce o înconjoară pentru a continua să facă sport. Ne rezumă că „viața însăși” este motivația suficientă de care avem nevoie pentru a continua să facem mișcare.