Cristina Marin

Cristina Marin

Cristina Marin a practicat handbal timp de 12 ani la diferite echipe, până în 2018 când a renunțat. Timp de doi ani după această decizie, a început să aibă un stil de viață haotic: nu avea energie pentru nimic, iar alimentația era lăsată și ea la voia sorții, astfel că diferențele se vedeau și se simțeau pe corpul său. A acumulat mai multe kilograme în plus, iar încrederea în sine a devenit și ea mult mai scăzută. Cu toate acestea, a avut norocul să întâlnească un personal trainer foarte bun, care i-a dat motivația necesară sa înceapă să meargă la sala de fitness, dar și care a ajutat-o să înțeleagă importanța disciplinei și a unui regim alimentar sănătos. A reușit să scape de kilogramele în plus, să-și tonifieze corpul, dar și să-și recapete energia și încrederea, mai mult ca niciodată. Tocmai de aceea, a început să studieze acest domeniu și s-a înscris la un curs pentru a deveni și ea instructor de fitness.

Rutina sa de mișcare este una zilnică. Își începe ziua la ora 7:00, bea un pahar de apă pe stomacul gol, servește micul dejun și încet-încet se pregătește să meargă la sală. Antrenează zilnic diferite grupe musculare pentru a avea rezultate vizibile și complete. Pe lângă echipamentul adecvat unei săli de fitness, Cristina se folosește de aparatele din sala respectivă, în funcție de grupa de mușchi pe care o lucrează, iar alteori se axează pe antrenamentul de cardio, unde, de regulă, face alergare sau circuite. După sală consumă un fruct sau un shake proteic, pregătește prânzul și imediat după servirea lui pleacă la antrenamentele de handbal, pe care le are alături de elevii săi.

Cristina consideră că a face mișcare este cel mai benefic lucru pe care îl poți face pentru sănătatea ta. „Mișcarea mă ajută să mă mențin sănătoasă, energică, plină de viață și de încredere în mine.” spune ea.