Bogdan Nedelciu

Bogdan Nedelciu

Bogdan Nedelciu practică breakdance de 13 ani de zile. Totul a început pentru el precum o joacă de copii, iar după foarte puțin timp a vrut să renunțe la dans pentru că i se părea puțin plictisitor să repete o mișcare iar și iar, pentru a ajunge să o execute cât mai bine, dar și pentru că treptat au apărut elemente mult mai grele, care trebuiau exersate cu aceeași rigurozitate. Cu toate acestea, mama sa l-a îndrumat mereu să continue.

În ceea ce privește rutina sa de mișcare, aceasta este una zilnică, care cuprinde o oră și jumătate de antrenamente. Pe lângă acestea, Bogdan predă dans undeva între 3 și 6 ore pe zi, celor pasionați și dornici de a se exprima pe ritmurile muzicale prin mișcări cu adevărat artistice, am putea spune. Fără doar și poate, cel mai important „element”, atunci când vorbim de dans, este propriul corp. De asemenea, important de menționat este și faptul că dansatorii preferă să se folosească de energia oamenilor, indiferent dacă este vorba de un spectacol, un concurs sau de o scurtă reprezentație.

Bogdan ne povestește că a face mișcare a devenit pentru el un soi de adicție benefică, mai ales pentru că datorită ei a învățat „ce înseamnă să ai grijă de tine și de corpul tău, precum și cât de important este acest aspect.”