Laura Augustin

Laura Augustin

Laura practică Judo de la vârsta de 9 ani, după ce doi antrenori au venit la școala gimnazială în care studia, pentru a selecta mai mulți tineri dornici de sport. Chiar dacă nu știa multe despre acest sport la momentul respectiv, trecerea timpului a ajutat-o să se familiarizeze și chiar să iubească acest sport. De la Judo, a adăugat și Sambo în urma cu 7 ani, iar din anul 2019 a mai adăugat și Jiu Jitsu la palmaresul sporturilor de performanță pe care le practică.

Rutina sa de mișcare are loc pe parcursul a aproximativ 3-5 zile pe săptămâna, în funcție de timpul liber pe care-l mai are la dispoziție după programul de la muncă. Pentru ea, cel mai important element de care se folosește în tot acest proces este ,,kimonoul”.

Pe lângă faptul că participă la foarte multe competiții sportive, în urma cărora a dobândit multiple titluri de campioană mondială, pe care le-a câștigat începând cu anul 2019, Laura consideră că ,,este important să facem mișcare deoarece vom avea o viață mai sănătoasă, un program mai stabil, și dacă ne dorim ca asta să intre în rutina noastră, atunci cu siguranță nu ne vom mai simți obosiți.”